Petang i Lohals

-

Lohals Camping Forening indvier byens nye petangbane ved deres generalforsamling den 18 marts, - indvielsen kan blive ændret ved frostvejr.

Lohals camping foreningen har efter genåbningen af Lohals Camping beviliget en ny Petangbane til borgerne og turisterne i Lohals og omegn på Lohals camping. Banen søges indviet ved foreningens generalforsamling den 18 marts klokken 18.00.

 Generalforsamlingen afholdes nu igen på Campingpladsen, hvor der efter generalforsamlingen er fællesspisning. Til generalforsamlingen kan både gamle og nye medlemmer selv medbringe deres mad, dog er det også muligt, at købe mad i cafeen på campingpladsen. Denne aften serverer cafeen smørrebrød til kr. 20,- pr. styk. - dette bestilles direkte på campingpladen. Lohals Camping Forening er denne aften vært for drikkelse.

Tilmeldingen til generalforsamlingen skal ske til Preben Radoor  på 62 55 15 23 senest den 15 marts.

Petangbanen er åben hele året for borgerne og turisterne i Lohals og omegn. Banen er gratis at benytte, Campingpladsen udlejer petangkugler, så alle har mulighed for at spille på den nye bane.

Det betyder utrolig meget for Dorte og Per Vigsø, at Lohals Camping Forening har valgt at holde deres generalforsamling på campingpladsen og både foreningen og campingpladsen ser frem til samarbejdet om, at fremme og skabe aktiviteter for turister og borgere i Lohals  

  
  Besøgstæller