2014.04.02

Sigøjner lignende udlænding stjæler pung fra Ole Flor !


Ole Flor.

Vor lokale kunstmaler Ole Flor, blev onsdag eftermiddag kontaktet af lommetyven, der går ind til Ole, som sidder i sin el-cykel inde i gården hos ML HAVESERVICE ved Dennis Goth. Den sigøjnerlignende plattenslager jonglerer med en 20 krone i den ene hånd, går tæt på Ole og siger på gebrokkent engelsk "Cabin" "Cabin" - der ikke umiddelbart giver mening, - men Ole tænker, at manden vil veksle, tager sin pung frem og åbner den. I samme øjeblik stikker den sigøjner lignende plattenslager hånden ned i pungen, - Ole hiver pungen til sig, lukker den og stopper den i lommen.

I tumulten opdager Ole ikke, at den sigøjnerlignende plattenslager med 20 kronen i den ene hånd, stikker de lange fingre på den anden hånd, ned i lommen med pungen og med sine krogede negle fisker pungen op af Ole´s lomme. Den sigøjnerlignende plattenslager med de lange fingre og til formålet egnede krogede negle, - tager flugten i bil og Ole henvender sig efterfølgende hurtigt til Dennis i ML HAVESERVICE, - der springer ind i sin bil og kører Lohals tyndt for evt. at spotte forbryderen, - men væk var tyven.

Senere på dagen blev der angiveligt forsøgt hævet på Ole´s dankort i Rudkøbing, et dankort der lå i Ole´s pung sammen med 1000 kr. et sygesikrings bevis og andet. Samme dag blev en 73-årig mand fra Rudkøbing udsat for det samme og signalementet af gerningsmanden var meget enslydende. Den sigøjnerlignende tricktyv går tilsyneladende gerne efter ældre og handicappede, der muligvis er lettere at bestjæle og slippe godt fra det. Vi ved endnu ikke, om der er tale om en asylansøger, der er bosat på et af asylcentrene på Langeland.

  
  Besøgstæller