STØT LOHALS HAVN, - GIV ET BIDRAG, ELLER EN HJÆLPENDE HÅND.

 

Alle havne på Langeland er kommunalt ejet, undtaget Lohals Havn, - den må klare sig selv og kæmper fra år til år for, at få økonomien til at hænge sammen og havnen vedligeholdt. Kun fordi Lohals Havn har en usædvanlig dygtig og myreflittig formand Hr. Birger Printz, der sammen med nogle få andre ildsjæle, lægger et hav af ulønnet arbejdstimer i havnens vedligeholdelse, lader det sig gøre.

Stormen ”Bodil”, raserede i 2012 Lohals Havn med store ødelæggelser til følge og det har været et mægtigt slid, at genopbygge det ødelagte. Hvad der er brugt år på at genopbygge, er nu ødelagt på en nat. 

Der bliver samlet ind til alle mulige projekter i udlandet, lad os for en gang skyld samle ind til et godt formål hjemme, - lad os samle ind til genopretning af Lohals Havn. 

Lohals Turist og Lokal Forening vil stå for indsamlingen og der oprettes en konto kun til dette formål.  Giv et bidrag der passer din pung, selv mindre bidrag på en tyver, tages imod med kyshånd, for er der godhjertede mennesker nok, der giver feks. en tyver, vil det kunne få en afgørende betydning for genopbygning af det ødelagte. 

Sæt dit bidrag ind på Reg nr. 5630 konto nr.  6264 596 317 og skriv dit navn eller blot Havnehjælp, hvis du vil være anonym, alle beløb går ubeskåret til genoprettelse af skaderne på Lohals Havn, kontoudtog vil blive offentliggjort. Du kan også bruge mobilpay nr. 30228030, men da skal beløbet være præcis 111 kr. – der vil vise, at beløbet er en donation til genopretningen af Lohals Havn.

 

På forhånd, et kæmpe tak til de der vil hjælpe.

 

Med venlig hilsen

 

Lohals Turist og Lokal Forening

 

 

Herunder ses det fine plankeværk under opbygning, der nu er knust af havet.

  Hit Counter