General forsamling i Lohals Havn 4 feb. 2017.

 

Gennemgang af regnskab, der viste et overskud på 50.000 kr. for 2016.

Formand for Lohals Havn A/S Hr. Birger Printz, gennemgik skaderne på havnen fra sidste storm. Der påtænkes at opføre en betonmur, som læ-rækværk på inderste af nordre mole og derfra og ud beskedent rækværk evt. med mulighed for felter med aftagelig dug a-la tennisbanen for læ mod sprøjt og vind.
 
I den ny havn, vil jollebroen ikke blive genopført, men der vil muligvis blive opført en landingsbro  for handicap ind -og udstigning fra både.
 
Man agter at gå i dialog med tilstødende husejere om mulighed for at ændre bebyggelse på og brug af græsplæne for teltslagning, i forbindelse med båd anløb (medsejlende børn) evt. shelters.
 
Man kunne tænke sig en bygning for vinterbadere med sauna i forbindelse med bademulighederne fra bro 6. med poletbetaling.
 
Havnen har budt på grunden først til venstre af Nordstrandsvej.
 
Birger roste initiativet fra Niels Røntved for indsamling til havnens reparationer og vedligeholdelse over hjemmeside Lohals.dk og gennem facebook grupperne "Vild Med Lohals" og "Vild Med Langeland".
 
Mogens Clausen  foreslog at oprette en byrundtur med en app., så folk med smartphone kunne lade sig dirigere rundt i Lohals med historiske oplevelser for øje, selvfølgelig med tale på valgt sprog.
 
Man agter at ramme pæle ned indenfor træbolværket ved mastekranen, for at holde på sandpresset mod spunsen.
 
Man var gået i tænkeboks vedr. bolværk fra mastekran mod slæbested.

 

  Hit Counter