Sankt Hans aften tirsdag den 23. juni 2020.

Kom til politisk og meningsdannende forsamling, hvor der ifølge politiet, ikke er loft for, hvor mange der må deltage.

Temaet lyder "Lige adgang for alle til den langelandske natur via stier og veje" - kan handicappede komme frem, kan alle komme frem og målet er derfor, at stier, veje og adgang til naturen etableres, vedligeholdes og genoprettes, så handicappede i rullestol kan komme frem til vore rekreative områder i naturen.

Vi venter nu på politiets tilladelse, hvilket politiet mente vi ville få, men vi ved det ikke, før vi har den i løbet af ugen. Vi er meget optimistiske, men tager forbehold for en evt. aflysning.

Går alt som forventet, samles vi mellem 18:00 og 20:00
klokken 20:00 går vi mod Nordstranden, hvor der tændes bål og de, der vil sige nogen meningsdannende ord, får ordet. Vi inviterer bla. borgmester Tonni Hansen, Formand for Langeland Kommunes handicapråd Lisa Pihl Jensen og direktør for Hyben Vital A/S Thorbjørn Hansen og vi håber, de vil slå et slag for de mindre mobiles sag.

 

Se papirerne i sagen herunder.

FYNS POLITI              Lohals den 15 juni 2020.

 

 

Att. Hr. Erik Bech

 

Ansøgning om tilladelse til

 

Politisk arrangement og demonstration for lige adgang til Langelands natur via stier og veje, tirsdag den 23 juni 2020.

 

Nogen af deltagerne samler sig på Lohals Havn i område 1, andre samler sig i område 2. i tidsrummet 1800-2000 og klokken 2000, med Langelandsgarden i front, går deltagerne fra område 1. til område 2.

 

Langelandsgarden spiller fædrelandssangen og der holdes taler.

 

Kl. ca. 2200 går deltagerne, med Langelandsgarden i front, tilbage ti område 1, der spilles nogen melodier og selve det politiske arrangement afsluttes inden kl. 2400.

 

 

Med venlig hilsen

 

Niels Andersen

Birkevej 4.

5953 Lohals

 

Tlf. 30228030