Helse og badstue projektet

 

"ARKEN"

 

Lohals Turist og Lokal Forening, søger midler til realisering af helse og badstue projektet "ARKEN" hos:

Lolland-Falster og Langelands Købstæders Brandsocietets Fond

Formålet for fonden er at yde støtte til kulturelt, velgørende eller almennyttigt arbejde på Lolland-Falster og Langeland.

Støtte ydes fortrinsvis til opgaver, der ikke eller kun i begrænset omfang opnår eller kan opnå offentlig støtte, ligesom støtte kun undtagelsesvis kan ydes til administrative eller driftsmæssige formål. 

Lokale institutioner såvel som foreninger, sammenslutninger og privatpersoner kan komme i betragtning til støtte. 

Ansøgningsfristerne er henholdsvis den 1. juni og den 1. december. Ansøgninger kan imødese tilbagemelding inden de respektive måneders udgang.

*

Lohals Turist og Lokal Forening, har gennem flere år erfaret et voksende behov, for egnede faciliteter, til en voksende gruppe af vinterbadere.

Der opleves ligeledes et behov for varmtvands trænings og genoptrænings faciliteter i Langeland Kommune, samt diætistforløb i varmtvands svømmeanlæg.

Endvidere opleves en voksende badekultur, med Lohals Havn som vært for både gæstesejlere og lokale beboere, hvor en strategisk god placering af "ARKEN" i Lohals Havn, vil bidrage til en betydelig videreudvikling af denne sunde og helsebringende kultur.

"ARKEN" kunne ikke finde placering på pram i Lohals havn, men Lohals Turist og Lokal Forening, har fundet den helt rigtige løsning under mere trygge og stabile rammer i den til Lohals Badehotel tilhørende bygning beliggende først på vejen Vestervænget ved Vestervænget Skov.

Jeg kontaktede ejeren af bygningen, Hr. Flemming Østergaard, forelagde Hr. Østergaard projektet, som blev vel modtaget og vi har nu en aftale om, at installere helse og badstue projektet i omtalte bygning forudsat, at vi opnår tilsagn om fuld støtte til ansøgte beløb hos "Lolland-Falster og Langelands Købstæders Brandsocietets Fond".
 

*

BUDGET

Bygnings forberedelse

kr. 295.000,00

Indvendig træbeklædning

kr. 50.000,00

El installation

kr. 40.000,00

Vvs

kr. 40.000,00

Varmtvands svømmespa

kr. 200.000,00

Sauna

kr. 50.000,00

Brusekabiner

kr. 20.000,00

Behandler og massagebriks

kr. 8.000,00

Spabad

kr. 45.000,00

Glasskab til info om den fond, der gjorde projektet muligt og med tak.

kr. 2.500,00

 

kr. 750.500,00

*

Til formålet istandsættes bygningen som følger, støbning af gulv m. afløb i gulv og belægges med klinker. Vægge og loft isoleres, som efterfølgende beklædes med træ. der bygges 2 toiletter, 1 herre og 1 dame i en størrelse, så de også kan bruges til omklædningsrum. Bygningen vandskures udv. og males.

       

 

 

Der indkøbes,

 • Swimspa saltvandsmodel Atletion er indrettet med spa sektion i den ene ende og swimmingpool med svømmetræner i den anden.

  Hver afdeling har sit eget separate rensningsanlæg og teknik. Det er derfor muligt at holde f.eks. 38 grader i spa afdelingen og 24 grader i svømmesektion. Dette kar vil hurtigt blive omdrejningspunktet, for samvær med familie og venner.

  Rensningsanlægget er integreret i karret, så man undgå at skulle etablere separat teknikrum. Man kan frit vælge om man Ønsker at nedbygge swimspaen, eller blot stille den på et stabilt underlag, og opbygge et miljø omkring det.

  Saltvandsanlæg minimere meget af arbejdet ved et ferskvandsanlæg. Saltvand er blandt mange den foretrukne vandbehandling, da du i høj grad undgår brugen af kemikalier og tilsætning af klor, samt reducerer behovet for, at skifte vand lige så hyppigt som ved brug af ferskvandsanlæg. Dertil er opdriften betydelig større i saltvand og gør det lettere at holde hovedet ovenvande.


   

  Endvidere indkøbes,

  Skjærgåd 6 sauna.

  Gennemført håndværk med super belysning giver denne sauna et hyggeligt udtryk med den helt rigtigt sauna stemning. Leveres komplet med alt, hvad du trænger for et komfortabelt og behageligt saunabad. Saunaen leveres med færdige elementer, som enkelt monters sammen.

  - Reducerer stress og træthed
  - Øger blodcirkulationen
  - Lindrer smerte og stivhed

   

  Endvidere indkøbes,

  Fjord brusekabine, med profiler i børstet aluminium,
  bagglas og brusepanelet er i sort glas og det forreste glas er klart.
  Brusekabine har håndtag samt profiler i børstet aluminium.

  Brusekabineløsningen inkluderer:
  1 mixer med integreret greb, 20 cm topbruser, antibakteriel slange, håndbruser & brusestang.

 

 

 

Venlig hilsen


Lohals Turist og Lokal Forening
 

  Hit Counter